Stappenplan: Staking invoeren

In bijlage de werkwijze voor het collectief aanmaken en melden van stakingen aan het departement.

Zijn er slechts een paar personeelsleden die staken, dan hoeft u niet via de collectieve invoer te werken, maar kunt u de staking als dienstonderbreking inbrengen bij de betrokken personeelsleden en via de knop 'Melding' in wacht zetten.

Merk op dat een staking voor meerdere opeenvolgende dagen per afzonderlijke dag moet worden ingevoerd/doorgestuurd.