Vervanging opdrachtgebonden dienstonderbreking

Een opdrachtgebonden dienstonderbreking wordt verstuurd met een RL1-opdrachtenpakket met als begindatum van de RL1 de aanvangsdatum van het verlofstelsel.

In deze zending wordt aangegeven hoeveel uren van de totale titularisopdracht in NPRE (niet-gepresteerd) zijn door de dienstonderbreking en wanneer de onderbreking eindigt.

De nodige uren worden in NPRE gezet via vervanging-titularis.

Bij deze actie worden in dezelfde beweging de corresponderende vervangingsopdrachten aangemaakt bij de interims (bij hun schoolopdrachten).

Indien er nog geen vervanger gekend is, of indien er geen vervanger wordt voorzien, dan moeten de nodige uren toch in NPRE gezet worden via vervanging titularis door interimaris.

In dit geval kiest u als vervanger ‘Geen’. De uren worden effectief in het NPRE-scherm gezet; er worden echter geen vervangingsopdrachten aangemaakt.

Het is altijd mogelijk om dezelfde opdrachtregel opnieuw te vervangen – ditmaal met een echte vervanger eraan gekoppeld (via het gekende scherm Vervanging-titularis). Niet-vervangen opdrachten worden altijd verder aangeboden in de lijst met nog te vervangen opdrachten.