Inschrijvingen van vorig(e) schoolja(a)r(en) wijzigen en doorsturen naar Discimus Inschrijvingen van vorig(e) schoolja(a)r(en) wijzigen en doorsturen naar Discimus

Inschrijvingen van vorig(e) schoolja(a)r(en) wijzigen en doorsturen naar Discimus

In bepaalde situaties kan het voorkomen dat u nog een wijziging dient aan te brengen aan een inschrijving van een leerling in vorig schooljaar.

Dit dient uiteraard aangepast te worden op het inschrijvingstabblad van de leerling. Vervolgens gaat u naar Discimus - inschrijvingen - transacties in wachtrij om de transactie versneld door te sturen via het blauw envelopje.

---

Na een bepaalde periode is dit niet meer mogelijk. De transactie zal dan in de wachtrij blijven staan (zonder blauw envelopje), omdat het beheervenster van vorig schooljaar gesloten werd.

Stappen die u dient te ondernemen om deze aanpassingen door te kunnen sturen naar Discimus:

Om dit te kunnen doen, vraagt u eerst aan uw verificateur om het 'beheervenster' voor het desbetreffende schooljaar en voor uw instellingsnummer opnieuw open te zetten.

Vervolgens contacteert u ons via ibasis@informat.be of ileerlingen@informat.be met dezelfde vraag.
Zodra u van ons bericht krijgt dat het beheervenster werd geopend, zal u deze zendingen kunnen doorsturen naar Discimus, door op de blauwe envelopjes te klikken.