Ondertekenaars instellen

De ondertekenaars/directeur moeten op 2 plaatsen ingesteld worden.

• Onder 'Algemeen' - 'school' en dan het tabblad 'Functies'.

• Onder  ‘Algemeen’ – ‘Structuur’.
    Daar kan u dan de ondertekenaar voor de verschillende documenten terugvinden.

Door op het sterretje te klikken  krijg je een nieuw scherm, waar je   de handtekeningen kan toevoegen door op de groene plus te klikken.

Opmerking! Uiteraard wel zorgen dat u in het juiste schooljaar bent ingelogd! Indien het nieuwe schooljaar reeds geïnitialiseerd werd, moet u dit ook in het nieuwe schooljaar aanpassen/invullen.