Ondertekenaars instellen Ondertekenaars instellen

Ondertekenaars instellen

De ondertekenaars/directeur moeten op 2 plaatsen ingesteld worden.

• Onder 'Algemeen' - 'school' en dan het tabblad 'Functies'.

• Onder  ‘Algemeen’ – ‘Structuur’.
    Daar kan u dan de ondertekenaar voor de verschillende documenten terugvinden.

Door op het oranje sterretje te klikken  krijgt u een nieuw scherm, waar u de handtekeningen kan toevoegen door op de groene plus te klikken.

Opmerking! Uiteraard wel zorgen dat u in het juiste schooljaar bent ingelogd! Indien het nieuwe schooljaar reeds geïnitialiseerd werd, moet u dit ook in het nieuwe schooljaar aanpassen/invullen.