Klasnummers toekennen/wijzigen

Klasnummers kunnen klassikaal worden toegekend (punt 1), maar ook individueel per leerling (punt 2).

1. Klasnummers klassikaal toekennen/wijzigen

1. U selecteert het tabblad 'Leerlingen' - 'Toekennen van' - 'Klasnummers'.

2. Vervolgens selecteert u 'Klassen'/'Subgroepen'

U kunt verschillende parameters kiezen, waarna u deze kunt bevestigen door op de groene vink te klikken.

2. Klasnummers individueel per leerling toekennen/wijzigen

Ga naar 'organisatie' - 'klas' - 'tabblad leerlingen' bij de klas waarin u de klasnummers wenst te wijzigen.

Per leerling kunnen vervolgens klasnummer gewijzigd worden. U slaat de wijzigingen op door te klikken op de knop 'klasnummers opslaan'.