RL-3 aanmaken

Wat is een RL-3? Dit is een opmerking voor het werkstation bij een RL-1 of RL-2.
Een RL-3 kan dus nooit apart worden verstuurd
Daarom wordt in iPersoneel de RL-3 nergens apart vermeld en kan er bv. geen overzichtslijst van de RL-3's worden afgedrukt.

Wilt u echter een dergelijke opmerking meesturen in uw zending, dan moet u die inbrengen via het detailscherm bij 'Berichten in wachtrij'

Klikt u op de knop 'Details', dan komt u in één van onderstaande schermen:

Dit is tevens de enige manier om een opmerking door te sturen!
Er is bij de invoer van een opdrachtenpakket of een dienstonderbreking wel een veld 'Opmerking(en)' voorzien, maar dit is enkel voor intern gebruik, en kan/mag dus niet gebruikt worden voor het meesturen van de RL-3.