Eigen brief/document aanmaken

Bij 'Afdrukken' - 'Brieven' zijn een aantal standaardbrieven opgenomen. Vindt u bij deze brieven niet de gewenste brief, dan kan u zelf een brief aanmaken.

Daarvoor klikt u op het veld 'Eigen brieven' (1). Door op het groene plusje te klikken, maakt u een nieuwe brief aan.

Vervolgens krijgt u dit scherm:

U geeft uw brief een naam (2). Het is mogelijk bepaalde parameters te selecteren (3), bv. de 'Naam van de leerling'. Dan verschijnt voor elke leerling waarvoor u de brief afdrukt, zijn naam op de brief.

Na het opstellen van de brief drukt u op het groene vinkje om deze op te slaan (4).

Vervolgens kunt u deze brief afdrukken per klas(sen).