Eigen brief voor leerling individueel afdrukken (SO)

Langs menu 'Afdrukken' - 'Brieven' kunt u de eigen brieven enkel klassikaal afprinten.

Hebt u één van deze brieven nodig voor één leerling, dan moet u via menu 'Leerlingen' - 'Consulteren' de betreffende leerling opzoeken door te filteren op zijn/haar naam:

Na het uitvoeren van de filter staat enkel de opgezochte leerling in de lijst.

Via het printericoontje onderaan de leerlingenlijst kunt u kiezen voor 'Leerlingenbrieven':

U komt dan in volgend scherm terecht waar u de gewenste leerlingenbrief kunt afprinten voor deze leerling: