Doorgestuurd studiebewijs annuleren

Een studiebewijs dat verkeerdelijk werd doorgestuurd naar Discimus kan als volgt geannuleerd.

- U gaat naar Discimus > Studiebewijzen > Doorsturen.

- U vinkt 'Inschrijvingen zonder studiebewijzen ook weergeven' aan.

- U consulteert de leerling(en). De kolom 'Soort studiebewijs' moet leeg zijn.

- U verstuurt dit door op het groene vinkje bovenaan te klikken.

Opgelet: deze werkwijze geldt enkel voor studiebewijzen die volledig geannuleerd moeten worden!
Werd er bv. een verkeerd oriënteringsattest toegekend, dan zal automatisch het correcte oriënteringsattest worden doorgestuurd wanneer dit werd aangepast in het deliberatie-invoerscherm (cf. Stappenplan).