Eigen brieven m.b.t. afwezigheden opmaken

LET OP: Een brief kan niet worden afgedrukt voor leerlingen waarbij geen aanschrijfadres werd aangevinkt.

Langs menu 'Aanwezigheden' - 'Afdrukken' de gewenste brief uit de lijst in de linkerkolom selecteren en klikken op het oranje sterretje bij 'Brief'.

Er verschijnt een nieuw scherm waarin u een nieuwe brief kunt toevoegen via het groene plusteken of een bestaande brief kunt aanpassen via het wijzigen-icoontje.
In deze opmaak kunt u gebruik maken van verschillende parameters specifiek voor de afwezigheden van de leerlingen. Bevestigen van de aanpassingen doet u via de groene vink.

Wanneer u een eigen brief hebt opgemaakt kunt u deze bij het afdrukken uit de keuzelijst bij het item 'Brief'.