Volgen

Einddatum alle leerlingen verwijderen

Als leerlingen werden overgezet naar het volgende schooljaar krijgen deze automatisch een einddatum van 30/06 in het huidige schooljaar. Wanneer deze datum werd ingevuld, kunnen bepaalde gegevens niet meer worden aangevuld, vb. rapporten. Om deze gegevens in het huidige schooljaar wel nog te kunnen aanvullen, volstaat het om de einddatum van de inschrijving van de leerlingen te verwijderen. 

Dit kunt u in één beweging doen voor alle leerlingen tegelijk. Via leerlingen - uitschrijven krijgt u volgend scherm te zien, waarbij u kiest voor de mogelijkheid  'Einddatum wissen voor uitschrijvingen op 30 juni voor het ingelogde schooljaar'. 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen