Personeelsleden op niet-actief zetten Personeelsleden op niet-actief zetten

Personeelsleden op niet-actief zetten

Indien een leerkracht  tijdelijk op uw school werd tewerkgesteld, blijft die in de personeelslijst staan nadat de opdracht is afgelopen.
U kan ervoor zorgen dat dit personeelslid niet meer in de lijst wordt getoond door deze op niet-actief te zetten. 

Hoe doet u dit?

  1. U kiest voor menu Personeel > Personeel actief zetten  2. Dan kan u in de rechterkolom 'Personeelsleden actief aan deze school' een personeelslid selecteren en deze overzetten naar de linkerkolom 'Personeel niet actief aan deze school'.

Voorwaarde is wel dat betrokken personeelslid geen lopende opdracht(en) heeft (wat per definitie niet het geval is bij een interimaris van wie de opdracht is afgelopen).

mceclip0.png

Opmerking! Het kan zijn dat deze leerkracht gedurende het schooljaar terugkeert. Wanneer dit gebeurt gaat u naar hetzelfde menu en vult u bij filteren de naam van de betreffende persoon in. Wanneer u op het groene vinkje klikt, zal u deze leerkracht terugvinden in de tabel 'Personeelsleden niet actief aan deze school' en zet u deze gewoon terug over naar de kolom met actieve personeelsleden.

Personeelsleden die u niet-actief hebt gezet, kunt u oproepen zonder die terug actief te zetten via één van de voorgedefinieerde filters onder menu 'Personeel consulteren':