Uitgestelde beslissing verwerken

1. Ga naar 'Deliberatie' - ' Voltijds S.O./ BuSO OV4' - 'Deliberatie eerste zittijd'

2. U klikt de leerling aan en drukt op 'wijzigen' waarna u het resultaat veranderd naar 'uitgesteld'.

3. Daarna gaat u terug naar 'Deliberatie' - 'Voltijds S.O./ BuSO OV4'- en kiest u voor 'toekennen studiebewijzen/attesten addendum'.

4. Daarna geeft u bij 'Deliberatie-invoer addendum' het uiteindelijke resultaat van de leerling in.