Leerling opnieuw inschrijven (BO)

Een oud-leerling dient u opnieuw in te schrijven via het scherm Leerlingen – Toevoegen, alsof het een nieuwe leerling is.
Bij het invullen van het rijksregisternummer zal het programma detecteren dat deze leerling reeds in uw database aanwezig is en zal u een bestaande fiche aanbieden. U kunt dus met de bestaande fiche verder en hoeft de leerling zeker niet volledig opnieuw in te geven.

Merk op dat het mogelijk is dat de leerling in uw database is ingeschreven zonder rijksregisternummer. Ook in dat geval zal u de leerling automatisch aangeboden krijgen en moet u die gewoon selecteren uit de lijst.

Uiteraard raden wij u aan om de personalia (telefoon, adres en e-mail) te controleren wanneer u de inschrijving heeft bevestigd.