In afwezigheden & registraties worden er verkeerde namen/woorden weergegeven In afwezigheden & registraties worden er verkeerde namen/woorden weergegeven

In afwezigheden & registraties worden er verkeerde namen/woorden weergegeven

Vraag

De naam van een leerling staat correct geschreven in de leerlingenadministratie alsook in iRegistratie maar wordt toch verkeerd weergegeven in de module A&R (afwezigheden en registraties)

Antwoord

Kan je eens nagaan als Google Translate per ongeluk niet geactiveerd op de PC van de medewerker?

Deze functionaliteit zorgt er voor dat bepaalde woorden vertaald worden.  Wanneer u deze optie in uw browser deactiveert wordt alles opnieuw correct getoond.

Je kan er ook voor kiezen om Google Translate voor 'deze site' uit te schakelen