Doorgestuurd getuigschrift basisonderwijs annuleren

Hebt u per ongeluk een getuigschrift basisonderwijs doorgestuurd voor een leerling die dit getuigschrift niet heeft behaald, dan kunt u dit annuleren door een "lege" zending te sturen.

U gaat naar  menu 'Discimus' - 'Studiebewijzen' - 'Doorsturen' en vinkt het veld 'Inschrijvingen zonder studiebewijzen ook weergeven' aan.

Dan kunt u een filter plaatsen door de naam van de betreffende leerling in te typen in de eerste kolom. De kolom 'Soort studiebewijs' moet leeg zijn. Voor deze leerling kunt u vervolgens een lege zending doorsturen door links bovenaan te klikken op de groene vink.