Fietsvergoeding ingeven  ( jaarlijks of maandelijks) Fietsvergoeding ingeven  ( jaarlijks of maandelijks)

Fietsvergoeding ingeven ( jaarlijks of maandelijks)

U kan de fietsvergoeding op jaarlijks of maandelijks ingeven. 

1/ Jaarlijks

Via "Personeel-Consulteren" selecteert u een personeelslid en  gaat vervolgens naar 'Personalia' en via het tabblad 'Hoofdambt' kan u de jaarlijkse fietsvergoeding ingeven.

2/ Maandelijks

Hier kan u kiezen om dit individueel te doen of collectief 

* Individueel :  via tabblad 'Personalia' - 'Overige' - 'Maandelijkse vergoedingen':

* Collectief:  via menu 'Documenten' - 'Afdrukwizards' - 'Aanvragen en mededelingen' - "Maandelijkse aanvraag fietsvergoeding" 

U selecteert de gewenste maand en via de knop 'Personeelsleden' selecteert u alle personeelsleden die in de betrokken maand met de fiets kwamen en geeft u de woon-werkafstand en het aantal dagen in.

Personeelsleden die er niet meer zijn moet u (tijdelijk) weer actief zetten (menu 'Personeel' - 'Personeel actief zetten') zodat ze in de lijst staan voor het ingeven van bedragen.

mceclip2.png

Bij het afdrukken van dit document (hoeft niet op papier, op scherm is voldoende) worden het bedrag van de fietsvergoeding en de woon-werkafstand bewaard op tabblad 'Personalia' - 'Overige' - 'Maandelijkse vergoedingen'.

 

 

Het bewaarde bedrag kan gebruikt worden bij volgende afdrukken onder menu 'Documenten' - 'Afdrukwizards' - 'Andere officiële documenten'.

mceclip0.png

mceclip1.png

mceclip2.png