Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer

Om opdrachten en personeelsleden te kunnen overzetten van de ene instelling naar de andere, spreekt het voor zich dat u rechten moet hebben op beide instellingen.
Verder komt de werkwijze grotendeels overeen met het kopiëren van opdrachten naar het nieuwe schooljaar

Stap 1: Opdrachten overzetten

In het oude schooljaar gaat u in het oud instellingsnummer de opdrachten overzetten. Merk op dat u onderaan het scherm de andere instelling moet selecteren (standaard staat de instelling geselecteerd waarin u bent aangemeld). Hiermee worden de opdrachten overgezet.

Stap 2: Personeelsleden actief zetten

In het nieuwe schooljaar gaat u in het ander instellingsnummer alle overgezette personeelsleden actief zetten. Via menu Personeel - Personeel actief zetten overloopt u aan de linkerzijde alle letters van het alfabet en zet alle personeelsleden over.

Zo kunt u alle vastbenoemden (ATO 4) en TADD'ers (ATO 2) overzetten.
De personen die interim- of vacante uren uitvoeren, zult u manueel opnieuw moeten toevoegen. U kunt deze snel terugvinden als u zoekt op naam/voornaam/geslacht of geboortedatum.