Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer

Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer

Om opdrachten en personeelsleden te kunnen overzetten van de ene instelling naar de andere, spreekt het voor zich dat u rechten moet hebben op beide instellingen.
Verder komt de werkwijze grotendeels overeen met het kopiëren van opdrachten naar het nieuwe schooljaar

Stap 1: Opdrachten overzetten

U logt in, in het instellingsnummer van waaruit u de opdrachten wenst over te zetten en gaat naar Extra > Kopiëren opdrachten naar volgend schooljaar. Via 'Selectie personeelsleden' selecteert u het personeelslid waarvoor u de opdracht(en) wenst te kopiëren van de ene naar de andere school.

Merk op dat u onderaan het scherm de andere instelling moet selecteren (standaard staat de instelling geselecteerd waarin u bent aangemeld), naar de welke u de opdracht(en) wenst te kopiëren. Door op de groene vink te klikken, worden de opdrachten overgezet.

Stap 2: Personeelsleden actief zetten aan een andere school

In het nieuwe schooljaar gaat u in het ander instellingsnummer alle overgezette personeelsleden actief zetten. Via menu Personeel - Personeel actief zetten overloopt u aan de linkerzijde alle letters van het alfabet en zet alle personeelsleden over.

Zo kunt u alle vast-benoemden (ATO 4) en TADD'ers (ATO 2) overzetten.
De personen die interim- of vacante uren uitvoeren, zult u manueel opnieuw moeten toevoegen. U kunt deze snel terugvinden als u zoekt op naam/voornaam/geslacht of geboortedatum.