Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer

Opdrachten en personeelsleden overzetten naar een ander instellingsnummer

Om opdrachten en personeelsleden te kunnen overzetten van de ene instelling naar de andere, spreekt het voor zich dat u rechten moet hebben op beide instellingen.
Verder komt de werkwijze grotendeels overeen met het kopiƫren van opdrachten naar het nieuwe schooljaar

Stap 1: Opdrachten overzetten

In het oude schooljaar gaat u in het oud instellingsnummer de opdrachten overzetten. Merk op dat u onderaan het scherm de andere instelling moet selecteren (standaard staat de instelling geselecteerd waarin u bent aangemeld). Hiermee worden de opdrachten overgezet.

mceclip0.png

Stap 2: Personeelsleden actief zetten

In het nieuwe schooljaar gaat u in het ander instellingsnummer alle overgezette personeelsleden actief zetten. Via menu Personeel - Personeel actief zetten overloopt u aan de linkerzijde alle letters van het alfabet en zet alle personeelsleden over.

mceclip2.png

Zo kunt u alle vastbenoemden (ATO 4) en TADD'ers (ATO 2) overzetten.
De personen die interim- of vacante uren uitvoeren, zult u manueel opnieuw moeten toevoegen. U kunt deze snel terugvinden als u zoekt op naam/voornaam/geslacht of geboortedatum.