Wachtwoord nieuwe leerling toekennen

Wanneer je een nieuwe leerling aanmaakt in Informat zal er automatisch een wachtwoord aangemaakt worden dat voldoet aan de vereisten van Smartschool. Er wordt ook een wachtwoord aangemaakt voor beide co-accounts.

Op de plaats waar je het formaat van de gebruikersnaam kiest, zal een oranje sterretje verschijnen. Door hierop te klikken kan je een export naar Excel maken waarin deze wachtwoorden opgenomen zijn. Wachtwoord 1 is van de leerling, wachtwoord 2 en 3 respectievelijk van co-account 1 en co-account 2.

Bij de eerste aanmelding zal het automatisch verplicht zijn om dit wachtwoord te wijzigen.