Rekeningen 2.0: Info over de inschrijving van de leerling opvragen bij het aanrekenen Rekeningen 2.0: Info over de inschrijving van de leerling opvragen bij het aanrekenen

Rekeningen 2.0: Info over de inschrijving van de leerling opvragen bij het aanrekenen

Bij het aanrekenen kunt u via het mannetje vóór de naam van de leerling (de zogenaamde 'avatar') steeds alle info over zijn/haar inschrijving opvragen. 
Zo zal u bij een leerling die is uitgeschreven binnen de periode van de rekeninggroep ook kunnen zien wanneer die werd uitgeschreven. De avatar wordt in dit geval ook steeds in het rood weergegeven:Omgekeerd, kunt u voor een leerling die nieuw is ingeschreven ook zien wanneer die werd ingeschreven. De avatar wordt in dit geval in het groen weergegeven:Leerlingen die klaswissels hebben ondergaan worden steeds in hun meest recente klas weergegeven bij het aanrekenen. Via de avatar kunt u op de eerste pagina onder 'Inschrijvingen' zien in welke klas zij voorheen waren ingeschreven en tot welke datum:Op de tweede pagina krijgt u de huidige inschrijving te zien:U kunt deze info ook op dezelfde manier oproepen bij het afdrukken, doorboeken enz.