Gebruikernamen wijzigen Gebruikernamen wijzigen

Gebruikernamen wijzigen

Wanneer je collectief of individueel je Informat gebruikersnaam wil wijzigen dan neem je hiervoor contact op met je beheerder.  Hij/zij kan dit als volgt wijzigen in iGebruikersbeheer:

1. De bestaande gebruikersnaam gewoon overschrijven.  Wanneer hij/zij dit doet dan wijzigt de gebruikersnaam met onmiddellijke ingang met behoud van rechten.

2. Een nieuwe gebruikersnaam aanmaken, hier de nodige rechten aan toekennen en vervolgens wanneer gewenst de oude gebruikersnaam deactiveren.  Op deze manier wordt de oude gebruikersnaam niet met onmiddellijke ingang gedeactiveerd.

 

De domeinen vb. @basisschool.be of @secundaireschool.be worden steeds per database toegekend.  Als je een gebruikersnaam wenst te activeren waarvoor de domeinnaam nog niet in iGebruikersbeheer aanwezig is dan volstaat het om dit via info@informat.be aan te vragen.

Alle gebruikersnamen dienen manueel aangepast te worden er is geen mogelijkheid om dit in bulk te doen.  Ook Informat kan hier, omwille van privacyredenen, niet in tussenkomen.