Leerplichtverantwoordelijke aanduiden

Als een leerling wordt toegevoegd via 'Leerlingen ==> toevoegen' , wordt er op het vervolgscherm gevraagd naar de leerplichtverantwoordelijke. Standaard staan de moeder/vader aangeduid als eerste en tweede leerplichtverantwoordelijke.

Dit kan nadien ook nog aangepast worden via het tabblad 'relaties' door op het 'wijzigen-icoon' te klikken bij de desbetreffende relatie.

Vervolgens klapt het scherm open waarin u de nodige aanpassingen kan doen. Vergeet niet om onderaan te bevestigen met het groene vinkje.