Berichten naar een specifieke groep (oud-) leerlingen versturen

U kunt hiervoor een contactgroep aanmaken voor een specifieke groep leerlingen. Dit doet u via organisatie - contactgroepen leerlingen/cursisten. Hier kunt u een nieuwe groep aan maken en via het tabblad 'inschrijving' de desbetreffende leerlingen toevoegen.

Wanneer het gaat over een contactgroep met oud-leerlingen, kunt u dit aanvinken.

Via het scherm communciatie- communicatie2 kunt u deze contactgroep selecteren.

Opmerking! De contactgroepen worden niet gekopieerd bij het initialiseren van het nieuwe schooljaar, waardoor u deze elk schooljaar opnieuw moet aanmaken.

Uitzondering: Contactgroepen met oud-leerlingen worden wel overgezet en kunnen jaarlijks worden aangevuld.