Document toelating klassenraad afdrukken Document toelating klassenraad afdrukken

Document toelating klassenraad afdrukken

Vraag

Waar vind ik het document toelating klassenraad (TK) terug in iBasis?

Antwoord

Je gaat naar het tabblad 'Inschrijving', J klikt op het icoontje om te wijzigen en je klikt op het grijze veld 'Begindatum'. In dat pop-up scherm kan je de motivatie invullen en bevestigen via het groen vinkje.
Via het printericoon kan je het document advies dan afdrukken.