Hoe geef ik als beheerder iemand toegang tot Beleidswijzer? Hoe geef ik als beheerder iemand toegang tot Beleidswijzer?

Hoe geef ik als beheerder iemand toegang tot Beleidswijzer?

Je logt met je beheerdersaccount in via start.informatsoftware.be en opent Gebruikersbeheer2.0.  In de lijst met gebruikers selecteer je de persoon die je rechten op Beleidswijzer wil geven en je klikt op edit.

Bovenaan rechts selecteer je de applicatie selector

en activeer je vervolgens de module 'Beleidswijzer-Personeel'

Tenslotte ken je aan de gebruiker de gewenste rol toe :
* beheerder = mogelijkheid om data te raadplegen alsook om andere gebruikers rechten tot deze applicatie te geven.
* toegang= enkel mogelijkheid om data te raadplegen