Registratie2.0: Vakantiekalender aanmaken Registratie2.0: Vakantiekalender aanmaken

Registratie2.0: Vakantiekalender aanmaken

Worden de registraties via Registratie2.0 of via A&R door het secretariaat of de leerkrachten geregistreerd? Vergeet dan zeker niet uw vakantiekalender in Registratie2.0 op punt te stellen via het tandwieltje rechtsboven: Basisgegevens > Instellingen.

Klik de VZW aan en ga naar tab 'Vakantiekalender':

Officiële verlofdagen kunt u overnemen via de knop 'Importeren uit schoolvestiging(en)". Pedagogische en/of andere losse verlofdagen voegt u manueel toe via "Vakantie toevoegen".

- Indien u de schooljaarkalender reeds heeft opgebouwd in iBasis/iLeerlingen, dan kunt u deze overnemen via het icoon met de 3 stippen aan de rechterkant. Klik hiervoor op 'Importeren uit schoolvestiging(en)':

- Bij het toevoegen wordt standaard een verlofdag aangemaakt op dag van vandaag. U kunt de begin- en/of einddatum bewerken naar wens door in de respectievelijke kolom te klikken. Zo kunt u een verlofdag of een verlofperiode creëren:

U kunt tevens ook kiezen om welk dagdeel het gaat. Vergeet tot slot niet op "opslaan" te klikken:

Via het vuilnisbakicoon kunt u elke verlofdag/-periode verwijderen.Zodra de kalender is aangevuld, zal het systeem rekening houden met deze verlofdagen op het moment dat u via Registratie > Registreren/Registreren voor periode gaat registreren en onderstaand vinkje is geactiveerd: