E-mailadres Informat profiel E-mailadres Informat profiel

E-mailadres Informat profiel

Het is belangrijk dat het e-mailadres binnen je Informat profiel correct is.  Alle communicatie wordt namelijk naar dit adres verstuurd.  Indien het adres niet correct is dan kan je dit gewoon aanpassen en vervolgens op 'ok' klikken.

Wil je graag Informat Informeert, tips & tricks, ... van ons ontvangen, dan van volstaat het om
binnen je profiel pagina ook aan te duiden dat je stappenplannen, handleidingen en nieuws wenst te ontvangen per mail.

Ook wanneer je geen mails van ons wenst te ontvangen dan nog is het belangrijk dat je e-mailadres up to date is.  Het is namelijk naar dit e-mailadres dat er een nieuw wachtwoord gestuurd wordt wanneer je dit vergeten bent.