Geweigerde voorinschrijving Geweigerde voorinschrijving

Geweigerde voorinschrijving

Indien een leerling geweigerd wordt na het accepteren van de voorinschrijving, dan kunt u via het menu Leerlingen > Accepteren de mededeling van niet-gerealiseerde inschrijving opmaken. Hiervoor klikt u aan de rechterkant op de rode bol met de letter "i" achteraan de naam van de leerling:

U komt dan op de fiche van de leerling waar u bovenaan de mededeling van niet-gerealiseerde inschrijving kunt afdrukken:

Klikt u op het printericoon dan krijgt u de specificaties van de weigering te zien:

Hier kunt u er voor kiezen om de mededeling van niet-gerealiseerde inschrijving te mailen naar de LPV's. Zie in het artikel beheer teksten waar u de tekst van deze mail kunt opmaken.

U kunt deze weigering ook meteen doorsturen naar Discimus als het veld "weigering doorsturen naar Discimus bij afdrukken" is aangevinkt als u op de knop 'Mededeling afdrukken' klikt.