iVoorinschrijvingen embedden op (school)website iVoorinschrijvingen embedden op (school)website

iVoorinschrijvingen embedden op (school)website

Embedden is het insluiten van content van een externe site op uw eigen site. Zo wordt deze content zichtbaar op uw site, zonder dat u de content moet kopiëren.

De module iVoorinschrijvingen voor het basis- en secundair onderwijs is een generieke module. Het is voor ons niet haalbaar om hierin maatwerk te voorzien vandaar dat we de mogelijkheid ingebouwd hebben voor de scholen om ook HTLM code te kunnen embedden in bijvoorbeeld de schoolwebsite.

Vanuit de beheerdersmodule kunt u hiervoor via het menu 'Generatie URL's' de HTML code kopiëren:

Wanneer u de gegenereerde code in de HTML code van uw schoolwebsite integreert, dan wordt het inschrijfformulier effectief binnen deze pagina opgeroepen en verwijst u niet door naar een URL link.