Herinschrijvingen Herinschrijvingen

Herinschrijvingen

Via de applicatie iVoorinschrijvingen kunnen eveneens de "zittende" leerlingen zich herinschrijven voor het nieuwe schooljaar.

Tijdens de voorinschrijving dient de leerling aan te duiden of hij/zij een nieuwe leerling is of niet:

Indien het een bestaande leerling betreft, hoeft deze niet opnieuw alle velden in te vullen. Als school beslist u zelf welke velden wel/niet dienen aangeboden te worden. Dit via het menu Algemene instellingen > Configuratie zichtbare velden. In de kolom "Zichtbaar bestaande lln" duidt u aan welke velden deze leerlingen dienen in te vullen:

De URL-link voor de "herinschrijvers" is dezelfde als deze voor de nieuwe leerlingen.

Welke gegevens geüpdatet worden bij "zittende" leerlingen leest u in volgend artikel: Update gegevens zittende leerlingen