Tips voor beheerders bij de activatie van tweestapsverificatie Tips voor beheerders bij de activatie van tweestapsverificatie

Tips voor beheerders bij de activatie van tweestapsverificatie

Ga na of de persoon die aan uw gebruikersnaam gekoppeld is correct is.  Indien hier een andere persoon aan gekoppeld is dan zal u NIET meer kunnen inloggen.

Om na te gaan welke persoon er aan uw account gekoppeld is klikt u op het applicatieoverzicht op de knop 'profiel'.

Indien blijkt dat de persoon niet correct is stuur dan een mail naar info@informat.be met de vermelding van de gebruikersnaam en de gegevens van de te koppelen persoon.