Hoe vul ik het rijksregisternummer van een gebruiker aan? Hoe vul ik het rijksregisternummer van een gebruiker aan?

Hoe vul ik het rijksregisternummer van een gebruiker aan?

1. Personeelsleden (= personen die een opdracht binnen uw school/scholengemeenschap hebben)

1. U logt in met uw beheerdersaccount in iGebruikersbeheer

2. Beheren van gebruikers

3. Gebruikers waarvan het veld 'Rijksregnr. ' op neen staat hebben binnen de applicatie iPersoneel nog geen rijksregisternummer.  Van zodra dit RR-nummer aangevuld werd binnen iPersoneel, via de personalia van het personeelslid (en de correcte persoon aan deze account gekoppeld werd), verschijnt dit veld op 'ja' en is er dus een rijksregisternummer gekoppeld.

2. Externe contactpersonen (= personen die geen opdracht aan uw school hebben en dus niet in iPersoneel aanwezig zijn.)

1. U logt in met uw beheerdersaccount in iGebruikersbeheer

2. Beheren van contactpersonen

3. U selecteert de gebruiker waarvoor u het rijksregisternummer wilt aanvullen en klikt vervolgens op het wijzigen icoon.

4. U vult het rijksregisternummer aan en bewaart dit.

5. Vervolgens zal u de 'persoon' kunnen koppelen aan de gebruikersnaam.