Een rijksregisternummer koppelen aan een persoon / gebruikersnaam Een rijksregisternummer koppelen aan een persoon / gebruikersnaam

Een rijksregisternummer koppelen aan een persoon / gebruikersnaam

Accounts zijn steeds gekoppeld aan een persoon.

Eigen personeelsleden, met een opdracht aan de school

Indien dit een persoon betreft die werkzaam is in de school, en waarvan het RR-nummer ingevuld werd in iPersoneel, zal het RR-nummer automatisch gekoppeld worden.

U kan dit eenvoudig nagaan in iGebruikersbeheer 2.0 via de knop 'Algemene informatie'.

Indien u hier dus een rood kruisje ziet staan, controleert u of het RR-nummer ingevuld werd bij de desbetreffende persoon in de module iPersoneel.

Externe contactpersonen (= personen die geen opdracht aan uw school hebben en dus niet in iPersoneel aanwezig zijn.)

1. U logt in met uw beheerdersaccount in iGebruikersbeheer 1.0 (Binnenkort zal dit ook kunnen via iGebruikerbeheer 2.0)

2. Beheren van contactpersonen

3. U selecteert de gebruiker waarvoor u het rijksregisternummer wilt aanvullen en klikt vervolgens op het wijzigen icoon.

4. U vult het rijksregisternummer aan en bewaart dit.

5. Vervolgens zal u de 'persoon' kunnen koppelen aan de gebruikersnaam.