Fout: Omdat er voor dit afdelingsjaar al inschrijvingen zijn, kan de administratieve groep niet meer gewijzigd worden.

Dit kan 2 oorzaken hebben:

Oorzaak 1: U wil het afdelingsjaar/de administratieve groep bij 'Organisatie - Afdeling' toevoegen, maar u klikt op wijzigen i.p.v. op de groene plusknop.

Oorzaak 2: U wil een afdeling verwijderen. Mogelijk zijn er nog gekoppelde motiveringen bij het tabblad deliberatie. Die moet u eerst ontkoppelen door ze opnieuw naar de linkerkant over te zetten.