Mededeling of opmerking bij elke factuur plaatsen (per rekeninggroep of voor alle rekeninggroepen)

Per rekeninggroep:

Als u een mededeling of opmerking bij elke afdruk van een factuur wenst te plaatsen, kunt u als volgt te werk gaan:

Ga naar rekeningen ==> rekeninggroep en klik de gewenste rekeninggroep aan.
Daarna kan u bij het tabblad opmaak een opmerking (boven/onder) toevoegen.

Voor alle (toekomstige) rekeninggroepen:

Als u op élke toekomstige factuur dezelfde standaardtekst of -opmerking wil toevoegen, gaat u als volgt te werk:

Ga naar basisgegevens ==> standaard rekeninggroep tekst en selecteer uw school. Vervolgens vult u de gewenste tekst in.

Daarna mag u pas de rekeninggroep opmaken en zal deze standaardtekst er al staan.