Mededeling of opmerking bij elke factuur plaatsen (per rekeninggroep of voor alle rekeninggroepen) Mededeling of opmerking bij elke factuur plaatsen (per rekeninggroep of voor alle rekeninggroepen)

Mededeling of opmerking bij elke factuur plaatsen (per rekeninggroep of voor alle rekeninggroepen)

Per rekeninggroep:

Als u een mededeling of opmerking bij elke afdruk van een rekening wenst te plaatsen, kunt u als volgt te werk gaan:

Ga naar rekeningen ==> rekeninggroep en klik de gewenste rekeninggroep aan.
Daarna kan u bij het tabblad opmaak een opmerking (boven/onder) toevoegen.

Voor alle (toekomstige) rekeninggroepen:

Als u op élke toekomstige factuur dezelfde standaardtekst of -opmerking wil toevoegen, gaat u als volgt te werk:

Ga naar basisgegevens ==> standaard rekeninggroep tekst en selecteer uw school. Vervolgens vult u de gewenste tekst in.

Daarna mag u pas de rekeninggroep opmaken en zal deze standaardtekst er al staan.