Rekeningnummer van een mandaat wijzigen Rekeningnummer van een mandaat wijzigen

Rekeningnummer van een mandaat wijzigen

Wanneer ouders aangeven dat zij van bankrekeningnummer zijn gewijzigd en de domiciliëring voortaan op een nieuw nummer moet worden uitgevoerd, kunt u als volgt te werk gaan:

1. Basisgegevens > Bankrekeningnummers/Domicilienummers
    Selecteer het juiste bankrekeningnummer en klik op de knop  zodat u in het scherm met de mandaten terechtkomt.

2. Ga naar de bewuste leerling en klik op het printertje dat u uiterst rechts bij de leerling terugvindt:

3. Selecteer in het volgende venster de juiste lay-out en kies de optie 'bestaande overschrijven':

Er wordt automatisch een nieuw mandaatnummer én een nieuw mandaatformulier gegenereerd.

4. Bezorg het nieuwe mandaatformulier aan de ouders zodat zij het nieuwe rekeningnummer kunnen aanvullen.

5. Vul het nieuwe rekeningnummer in bij de leerling zodra u het formulier van de ouders hebt teruggekregen.