Aanrekenen voor personeelsleden

Om rekeningen te kunnen aanrekenen voor personeelsleden volstaat het om een aantal zaken aan te vullen.

1. De layout

Deze layout vult u aan via basisgegevens - layout documenten - personeel

1. Selecteer uw school

2. Via de knop 'Gegevens overnemen van ...' kan u gegevens die reeds ingebracht werden          in de leerlingenadministratie overnemen.

3. ‘Rek. nr’: hier kan u een bankrekeningnummer selecteren die u ingegeven hebt onder               ‘Basisgegevens’ – ‘Bankrekeningen’. Ook indien u met voorgedrukte formulieren werkt is het          noodzakelijk dit nummer in te vullen omdat a.d.h.v. dit nummer bepaald wordt welke                    rekeningen samen op één rappel vermeld worden.

4. Via de knop 'Email tekst' kan u een begeleidende tekst ingeven die gebruikt zal worden bij        het versturen van rekeningen en rappels via e-mail. Voor beiden kunt u een aparte tekst                ingeven.

5. Via de knop 'nieuwkunt u meerdere layouts toevoegen per school/vestiging. Dit zal vooral        van toepassing zijn wanneer u gebruik maakt van verschillende rekeningnummers binnen              dezelfde school/vestiging.

2. Aanmaken rekeninggroep

Wanneer u een rekeninggroep aanmaakt, via rekeningen - rekeninggroep, kiest u voor 'personeel'.

3. Aanrekenen

Voor het aanrekenen gaat u via rekening - aanrekenen en kiest u hier voor de correcte rekeninggroep onder het item 'personeel'.