Aanrekenen voor personeelsleden Aanrekenen voor personeelsleden

Aanrekenen voor personeelsleden

Om rekeningen te kunnen opmaken voor personeelsleden volstaat het om een aantal zaken aan te vullen.

1. De layout

Deze layout vult u aan via basisgegevens - layout documenten - personeel

1. Selecteer uw school
  2. Via de knop 'Gegevens overnemen van ...' kunt u gegevens die reeds ingebracht werden in de leerlingenadministratie overnemen.
  3. ‘Rek. nr’: hier kunt u een bankrekeningnummer selecteren dat u ingegeven hebt onder 'Basisgegevens’ – ‘Bankrekeningen’. Ook indien u met voorgedrukte formulieren werkt, is het noodzakelijk dit nummer in te vullen omdat a.d.h.v. dit nummer bepaald wordt welke rekeningen samen op één rappel vermeld worden.
  4. Via de knop 'Email tekst' kunt u een begeleidende tekst ingeven die gebruikt zal worden bij het versturen van rekeningen en rappels via e-mail. Voor beiden kunt u een aparte tekst ingeven.
  5. Via de knop 'Nieuwkunt u meerdere layouts toevoegen per school/vestiging. Dit zal vooral van toepassing zijn wanneer u gebruik maakt van verschillende rekeningnummers binnen dezelfde school/vestiging.

2. Aanmaken rekeninggroep

Wanneer u een rekeninggroep aanmaakt, via rekeningen - rekeninggroep, kiest u voor 'personeel'.

3. Aanrekenen

Voor het aanrekenen gaat u via rekening - aanrekenen en kiest u hier voor de correcte rekeninggroep onder het item 'personeel'.