Gebruik van vrije velden

Het aanmaken, definiëren en koppelen van vrije velden kunt u doen via het stappenplan voor basisonderwijs of secundair onderwijs.

Deze vrije velden zijn vestigingsgebonden en kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken.

1) In de applicatie van de leerlingenadministratie zelf

* Exporteren van de gegevens

Via menu 'Leerlingen' - 'Consulteren' kan een Excel export gemaakt worden van verschillende gegevens.

* Invoegen als parameter in eigen brieven en documenten.

2) In de applicatie iRekeningen

Hierbij kunt u de vrije velden gebruiken bij het aanmaken van filters

3) In de applicatie iRegistratie

De vrije velden kunnen gebruikt worden voor het instellen van prijsklasses voor het bepalen van de prijzen van de eenheden.