Overzicht leerlingenrekening vs. betaling

In iRekeningen kunt u hiervoor gebruik maken van het 'overzicht boekingen per persoon'. Deze afdruk kunt u maken via afdrukken > boekhoudlijsten (enkel doorgeboekte rekeningen) > overzicht boekingen per persoon.

Dit is een lijst per leerling en is gebaseerd op de afpuntingen die ingebracht worden in het programma via rekeningen > afpunten.

U krijgt een overzicht per rekeninggroep.

• Aan de linkerzijde ziet u de gegevens van de rekening die is doorgeboekt: datum van doorboeking, bedrag, gestructureerde mededeling, ...
  • Aan de rechterzijde vindt u meer info omtrent de betaling/afpunting: Datum betaling, betaald bedrag, ...