Plaatsing: BR_00720 - Niet alle Derdebetalerregeling zijn geldig voor de Module op de Aanvangsdatum van de IMV of ... Plaatsing: BR_00720 - Niet alle Derdebetalerregeling zijn geldig voor de Module op de Aanvangsdatum van de IMV of ...

Plaatsing: BR_00720 - Niet alle Derdebetalerregeling zijn geldig voor de Module op de Aanvangsdatum van de IMV of ...

De volledige fout:

BR_00724: Fout tegen bedrijfsregel. Niet alle Derdebetalerregeling zijn geldig voor de Module op de Aanvangsdatum van de Ingerichte Modulevariant of de Inschrijvingsdatum van de Plaatsing (indien deze laatste is ingevuld)

 

Een stukje achtergrond:

Bedrijfsregel 00720 test specifiek of er voor die opleiding een derdebetalerregeling is toegelaten. Zo wordt bij het aanmaken van een opleiding door het departement vastgelegd of een derdebetalerregeling is toegelaten.

Bij volgende situaties wordt in het veld derdebetalerregeling waarde ja doorgegeven:

  • Bij invoer van een betaling met opleidingscheques. (Facturen met een dergelijke betalingswijze, worden met een symbooltje mceclip0.png aangeduid.)
  • Bij het aanvinken van het vinkje "Tarief in combinatie met Sociale Huurwet" op het tabblad inschrijving.

 

Hoe dit oplossen:

Indien u van mening bent dat voor deze opleiding het wel mogelijk moet zijn om een derdebetalerregeling te gebruiken, neemt u best contact op met Davinci via SysAid. Zij zullen dit dan corrigeren in hun systeem en zal de transactie verstuurd kunnen worden.