Clausuleringen kopiëren

De clausuleringen moet u ieder schooljaar manueel kopiëren vanuit vorig schooljaar.
Deze worden niet standaard mee overgenomen bij het initialiseren van het nieuwe schooljaar omdat ze meestal pas aangevuld worden nadat het nieuwe schooljaar reeds geïnitialiseerd werd (deliberaties vinden plaats nadat de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar reeds gestart zijn).

Clausuleringen kopiëert u vanuit menu 'Deliberatie' - 'Voltijds' - 'Clausuleringen' via deze knop: