Méér dan drie RL 1's tegelijk in wacht zetten Méér dan drie RL 1's tegelijk in wacht zetten

Méér dan drie RL 1's tegelijk in wacht zetten

Dat kan langs menu Edison - Aanmaken serie berichten in wachtrij.

U selecteert 'RL1 (opdrachten)' en zet betrokken personeelslid over naar de rechterkolom.
U geeft de ingangsdatum (= geldigheidsdatum waarop hetgeen dat u wilt melden ingaat) in van de volgende opdracht en bevestigt met de groene vink links bovenaan het scherm.
Dit herhaalt u voor alle ingangsdatums waarop een nieuwe opdracht moet worden doorgestuurd.