Méér dan drie RL 1's tegelijk in wacht zetten

Dat kan langs menu 'Edison' - 'Aanmaken serie berichten in wachtrij'.

U selecteert 'RL1 (opdrachten)' en zet betrokken personeelslid over naar de rechterkolom.
U geeft de ingangsdatum (= geldigheidsdatum waarop hetgeen dat u wilt melden ingaat) in van de volgende opdracht en bevestigt met de groene vink links bovenaan het scherm.
Dit herhaalt u voor alle ingangsdatums waarop een nieuwe opdracht moet worden doorgestuurd.