Volgen

OPLEIDINGSVERLOF: Opleidingsverlof instellen en afdrukken

Periodes aanmaken

Alvorens u deze afdruk kunt maken, moeten eerst de periodes zijn aangemaakt. Dit doet u via het menu Aanwezigheden - Opleidingsverlof - Invoer modulair. Daar selecteert u aan de linkerkant een cursus.

Normaal komen de cursisten hier automatisch zichtbaar, wanneer bij de inschrijving aangeduid staat, dat die hiervan gebruik maken. (Zie individueel) Indien nodig kunt u de cursisten manueel toevoegen, met plus-icoontje .
Op het eerste tabblad kunt u met de knop 'aanmaken', het programma zelf de periodes (van drie maand) laten aanmaken. Dit hoeft u niet manueel te doen.
Op het tweede tabblad kunt u met het voorlaatste icoontje (blad met rekenmachine), het programma de lesuren laten uitrekenen.
Daarna kunt u op het tweede tabblad het document afdrukken voor alle cursisten van deze opleiding.

Met de printerknop rechts, kunt u de documenten voor alle cursisten met opleidingsverlof uit de geselecteerde cursus afdrukken.

 

Individueel instellen en afdrukken

Bij cursisten - consulteren tabblad inschrijving, kunt u per inschrijving aanduiden of de cursist educatief verlof wenst. Eenmaal ingesteld, is het mogelijk om een pop-up venster te openen, door te klikken op het knopje met de twee pijlen naar rechts.  Waar u de afdruk individueel kunt maken.

In serie afdrukken

Eveneens via het menu Aanwezigheden - Opleidingsverlof - Invoer modulair is het mogelijk om dit voor alle cursussen in één beweging af te drukken. Dit met de printerknop linksboven het scherm. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen