Leerlingen importeren Leerlingen importeren

Leerlingen importeren

Via de rubriek 'Leerlingen' - 'Import' kan er een Excelbestand geïmporteerd worden.
In de handleiding in bijlage vindt u de nodige richtlijnen i.v.m. deze import terug.

Opgelet 1: sedert juni 2018 is het ook verplicht om ook de aanmeldingsdatum en - tijdstip mee te geven om een inschrijving te kunnen importeren. Deze aanpassing is nog niet opgenomen in deze handleiding.

Opgelet 2: Enkel leerlingen die starten op 1 september opnemen in de excel.