Registraties herberekenen

Wanneer een prijs van een eenheid aangepast werd in iRegistratie, dan wordt deze prijs enkel toegepast voor nieuwe registraties. Om de prijs voor oudere registraties ook aan te passen, dienen deze eerst nog herberekend te worden.

Opgelet! Deze herberekening kan enkel gebeuren wanneer de registraties nog niet doorgestuurd werden naar iRekeningen!

Ga naar Facturatie - Registraties herberekenen.

Duid de periode en de eenheid aan.

Klik op de groene pijl.

Er wordt een lijst gegenereerd met de registraties.

De rode lijnen verwijzen naar registraties die herberekend kunnen worden.

Klik linksbovenaan met de rechtermuisknop in de lege blauwe cel en kies Alles aan-/uitvinken.

Klik daarna onderaan op de knop Herbereken geselecteerde registraties.

De melding 'Herberekening uitgevoerd' verschijnt eventjes op het scherm.

Sluit het venster.