Rechten in ander schooljaar toekennen

Het is mogelijk om gebruikers rechten toe te kennen in voorgaande schooljaren. Dit kan handig zijn om verloren diploma's af te drukken. Je kunt dit als beheerder als volgt instellen:

1. Beheren van...

2. Toegangsgroepen

3. Selecteer

a) de correcte applicatie; bvb. iBasis

b) de correcte toegangsgroep; bvb. ALLES

4. Rechten toekennen - schooljaar

Rechten moeten toegekend worden per schooljaar.

Je kunt kiezen om deze toegangsgroep alleen lezen of schrijfrechten te geven. (In geval van een verloren diploma of andere attesten die moeten afgedrukt worden, zijn leesrechten voldoende.)

Let op: Vergeet niet op het groene vinkje te drukken om dit op te slaan.