Een factuur aan een bedrijf richten

Bij Organisatie - Financieel - Facturatiebedrijven voegt u het bedrijf (met de bedrijfsgegevens) toe.

Daarna gaat u naar Cursisten - Consulteren - tabblad facturen.
Klik de wijzigknop vooraan de factuur aan en wijzig de bedrijfsnaam.

Opgelet: de mogelijkheid om het bedrijf van een factuur te wijzigen, verdwijnt zodra er een betaling aan is gekoppeld. Dus om dit opnieuw te kunnen doen, moet u de gekoppelde betaling(en) schrappen.