De registratiedatum van een cursus aanpassen

De registratiedatum wordt in eerste instantie berekend bij het ingeven van de begin- en einddatum van de cursus. Daarom dat de initiële registratiedatum niet op een lesdag valt.

Na het invoeren van de lesmomenten (menu Organisatie – Modulaire opleidingen – Cursussen – tabblad Lesmomenten) kan pas correct berekend worden op welk lesmoment de registratiedatum effectief valt.

Om de registratiedatum aan te passen, klikt u links onderaan op het potloodje bij Registratiedatum en daarna naast de ‘Registratiedatum’ op de rekenmachine zodat de registratiedatum opnieuw berekend wordt. En u bevestigt de wijziging met de groene vink.

U kunt de registratiedatum aanpassen zolang die niet verstreken is.