Subcodes afwezigheden toevoegen

Bij bepaalde afwezigheidscodes kan de school zelf een subcode toevoegen. Dit kan bij de codes B, L en R.

Dit doe je via het scherm 'Algemeen' - 'School' - tabblad 'Parameters'. Onderaan klikt u op "Klik HIER voor een eigen omschrijving van de subcodes B, L en R".

Door vooraan op het wijzigen-icoon te klikken kunt u een omschrijving toevoegen. U kunt hiervan ook een lijst afdrukken via het printericoon links bovenaan.

Let wel: Het is niet mogelijk om subcodes nog te wijzigen, indien die reeds zijn toegekend.