Maandelijkse fietsvergoeding ingeven Maandelijkse fietsvergoeding ingeven

Maandelijkse fietsvergoeding ingeven

U kan de maandelijkse fietsvergoeding individueel ingeven via tabblad 'Personalia' - 'Overige' - 'Maandelijkse vergoedingen':

mceclip0.png

U kunt ook werken via menu 'Documenten' - 'Afdrukwizards' - 'Aanvragen en mededelingen' - "Maandelijkse aanvraag fietsvergoeding" om de gegevens collectief in te geven:

mceclip1.png

U selecteert de gewenste maand en via de knop 'Personeelsleden' selecteert u alle personeelsleden die in de betrokken maand met de fiets kwamen en geeft u de woon-werkafstand en het aantal dagen in.

Personeelsleden die er niet meer zijn moet u (tijdelijk) weer actief zetten (menu 'Personeel' - 'Personeel actief zetten') zodat ze in de lijst staan voor het ingeven van bedragen.

mceclip2.png

Bij het afdrukken van dit document (hoeft niet op papier, op scherm is voldoende) worden het bedrag van de fietsvergoeding en de woon-werkafstand bewaard op tabblad 'Personalia' - 'Overige' - 'Maandelijkse vergoedingen'.

Het bewaarde bedrag kan gebruikt worden bij volgende afdrukken onder menu 'Documenten' - 'Afdrukwizards' - 'Andere officiƫle documenten'.

mceclip0.png

mceclip1.png

mceclip2.png